Kär hamster har samma namn


Zhu zhu pets princess royal

Storasyster har länge önskat sig en Zhu Zhu pets hamster. Hon har klippt ut bilder på den ur leksakskataloger och klistrat upp på sin önskelista minst två jular på raken, men tomten har kommit med andra paket istället.
I förra veckan frågade hon snällt om hon fick köpa en för sina egna pengar. Jag sa okej om hon LOVADE att leka med den och det gjorde hon.

När Lillasyster fick syn på den rosa hamstern döpt till Gnagis, gick larmet
– UUhääää, jag vill också ha en såndär Gnagis.

Tillslut orkade jag inte höra på skriket längre, hon vann, och vi åkte till Coop. Hon strålade som en sol när hon 149 kronor fattigare lämnade affären med den lilla kartongen innehållandes ja, just det Gnagis.

När vi kom hem lekte Gnagis och Gnagis med varandra, men mitt i leken skulle Storasysters Gnagis heta Lilja istället.
-Då heter min också Lilja sa Lillasyster.
– Jaha, men då heter min Sötnos sa Storasyster.
– Det heter min också.

Nu heter båda Gnagis för det mesta, men ibland Lilja. De leker i alla fall fortfarande med dem. Mindre kul är när de kommer med och ska sova i våran säng mitt i natten för de för ett himla oväsen om man råkar komma åt någon av knapparna :(.