We R Family – Food & Lifestyle

weRfamily program

Igår gjorde jag mig fin och begav mig in till city. Först mötte jag upp söta Camilla för en trevlig lunch och sedan blev det mingel, We R Family Food & Lifestyle, på Café Opera.
Eventet bjöd på ett fullspäckat program, där vi först hälsades välkomna av Loppis ena grundare Charlotta som också snabbt berättade om kommande happenings. Sedan lotsades vi genom programpunkterna av dagens konfrencier, underbara Johanna Westman. Hon är precis aktuell med en ny kok- och pysselbok “December”, i vilken man får en tydlig överblick på det som ska göras i december dag för dag. En ganska tjock bok m.a.o :).

weRfamily sponsorer

Från scenen förmedlades mycket intressant information. Två tjejer från Ramundberget berättade om sin fina skidanläggning och en spännande tävling som kommer snart. Alpint och längd ska vigas och då kommer även ett lyckligt bröllopspar att få gifta sig samtidigt på en vacker fjälltopp.
Vi fick lära oss om parfym, vilket är en hel vetenskap. Det är något som Parelle Cosmetics vill hjälpa oss vanliga dödliga med och har nu lanserat en ny hemsida som ska göra det enklare att hitta den doft man är ute efter.

I pausen bjöds det på afternoon tea från Tehuset Java.
Efter det entrade den väletablerade bloggpanelen scenen, som intervjuades i ämnet “what’s hot and what’s not i bloggvärlden” av Loppis andra grundare Katarina.
När scenprogrammet var avklarat öppnades dörrarna till mingelrummet där utställarna Ramundberget, Parelle, Bugaboo, Micki Leksaker, Playstation och Tehuset Java gav ytterligare information om sina produkter.

weRfamily johanna wesman

Johanna signerade sin Decemberbok för glatta livet till alla evenemangsbesökare.
Förutom den fina boken fick jag med mig en tung, fullproppad goodiebag hem. Här ser ni innehållet:

weRfamily goodiebag

Tack Loppi.se och We R Family för en mycket trevlig tillställning!

Jag på We R Family event

3 Comments on “We R Family – Food & Lifestyle

 1.  by  stadstjejlantlolla

  Låter som det var ett toppenevent (synd att jag missade det) och en sån goodiebag 😉

 2.  by  Camilla

  Det var väldigt trevligt att träffa dig i lugn och ro 😉
  Var gick du in för att ändra textstorleken?
  Och kan jag låna din bild på goodiebagen? Har lånat ut min kamera och mobilbilderna blev inge bra.
  Kram

  •  by  40plus

   Ja, det var det verkligen :.
   Bild: Javisst – låna på bara :).
   Textstorlek: Utseenede – ändra CSS.