Tjena, Kungen här!

Idag har barnen sagt flera roliga saker som jag vill dela med mig av och komma ihåg.

PappaD pratar om en massa saker och bland annat säger han att en ny kund ska ringa till honom. Storasyster är inte så intresserad av vad som sägs utan håller på med annat, men så tittar hon upp och säger
-Va, ska Kungen ringa till dig pappa?

Kungen har fått lite lera på sin mantel

Vi är och handlar på Coop som har inrett en barnhörna med bl.a en lekbåt, ritbord och några saccosäckar. Som den tålmodiga moder jag är får barnen rita varsin teckning medan jag sjunker ner bekvämt i en saccosäck. När Lillasyster har ritat klart kommer hon fram till mig och säger
-Flytta på dig mamma för jag ska också sköna mig.

2 Comments on “Tjena, Kungen här!

  1.  by  Camilla

    Det är bra att skriva ner barnens citat. Annars glömmer man det direkt 😉

    Ja, kungen är också dödlig 😉