Tävling – Vinn 3M Peltor Little Princess hörselkåpor!

3M Peltor Little Princess


Tävla med mig och 3M Peltor Little Prince & Little Princess. Blir du en av två lyckliga vinnare får du ett par av denna specialutgåva av storsäljaren Peltor Kid som tagits fram i samarbete med World Childhood Foundation. (Värde 199:-)

Idag vill vi uppleva festligheter och evenemang tillsammans med våra barn. Mot bakgrund av detta blir det allt viktigare att göra vad vi kan för att hantera den risk som höga ljudnivåer innebär.

3M Peltor Little Prince & Little Princess dämpar skadligt buller effektivt. Hörselskyddet är CE-godkänt och passar för barn mellan 2 och 10 års ålder.

För att tävla gör du så här:
1 chans: berätta vilket som är ditt bästa sommarevenemang.
+ 1 chans: dela detta inlägg på din blogg eller Facebooksida.

Skriv i inlägget hur många chanser du tagit. Sista datum för att vara med i tävlingen är den 15e juni. Glöm inte att skriva e-postadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
Lycka till!

9 Comments on “Tävling – Vinn 3M Peltor Little Princess hörselkåpor!

 1. Pingback: Fototriss – Lugn och ro | Det ljuva 40+ livet

 2.  by  Jossan

  Mitt bästa sommarevenemang: Parkteatern; gratis, härlig stämning och mysigt att ta med Picknick.
  Jag har delat på min Facebook-sida så det blir två chanser att vinna :).

 3.  by  Daniel Björn

  Bästa sommarevenemang är utomhusbion i Rålis parken. Grill, filt, gärna en rysare på filmduken så man kan hålla om varandra.

 4.  by  JoHannaH

  Mitt bästa sommarevenemang är p&l festivalen. Där träffade jag min sambo och dit har vi åkt varje sommar sen dess. Vi älskar stämningen och festival-livet. I sommar blir det andra gången för vår tvååring på festivalen!
  Jag har delat via fb.

 5.  by  Wladek Poeba

  Bästa sommarevenemang är helt klart Medeltidsfestivalen i Kungälv. Underbar stämning och en inblick i hirtorien för både små och stora. Längtar redan att få gå dit med mitt barnbarn.

  Har även delat på min Facebook via eran knapp ovan.

 6.  by  Malinda

  Hej!! Åh den här tävlingen skulle jag gärna varit med i! Måste väl erkänna att jag inte hunnit vara så flitig i bloggläsandet sista veckorna.. 🙁
  Men har har fått nys om de här Childhood-kåporna tidigare, och skulle gärna vilja skaffa ett par till min lilla kille. Vet du om de går att köpa nånstans?
  Kram från västkusträkan!

  •  by  40plus

   Typiskt! De finns att köpa på lekmer.se. Gilla 3M Peltor Little Prince & Little Princess på Facebook. De har tävlingar med jämna mellanrum. Lycka till!