Spanska med Babbel

babbel app

Förra veckans besök i Sevilla, där ingen ville tala engelska, gav mig mersmak att lära spanska igen. Jag har gjort några försök tidigare i mitt liv dels på gymnasiet, under min tid på Gran Canaria och sedan på Komvux. Jag kunde göra mig förstådd i Sevilla, men det var riktigt knackigt.
Jag fick ett tips om en app som heter Babbel och den finns för en mängd olika språk bl.a spanska, franska, engelska och italienska. Nu lyssnar jag och repeterar glosor inom en mängd olika kategorier som “äta och dricka”, “djur”, “kommunikation”, “semster” och många fler. Varje ord symboliseras med en bild och repeteras flera gånger genom att man lyssnar, skriver och slutligen får ordet placerat i rätt sammanhang. Riktigt bra och dessutom gratis :).
Perfekta tidsfördrivet på bussen till och från jobbet!

babbel spanska

One Comment on “Spanska med Babbel

  1.  by  Charlotte

    Underbart! Tack för tipset! Åker till Barcelona imorgon och kan typ “Hola” vilket inte tar mig långt .. hihi

    🙂