Sött avslut på helgen

party

Jag och sambon var på 40-årsfest igår och kom inte hem förrän halv fyra imorse. Jag kan inte minnas när jag var vaken så sent frivilligt senast. Det var riktig kul och svetten lackade verkligen på dansgolvet. Inte lika kul idag…
Storasyster har haft gymnastikuppvisning med lååång väntan på att alla olika grupper skulle visa upp sig.

mashmallows grill

Nu har vi ätit middag och grillat mashmallows. Ett gott och kladdigt avslut på helgen!
Gäsp! Jag tror att jag går och lägger mig samtidigt med barnen ikväll.

grillade mashmallows

2 Comments on “Sött avslut på helgen

  1.  by  becks

    Låter riktigt kul att bara njuta och ha kul utan att kolla på klockan 🙂 Du tar väldigt fina bilder! Får man fråga om du gått någon utbildning? Självlärd? Vad använder du för kamera? Håller på lite själv men har mycket kvar att lära! Ha det gott!

  2.  by  Camilla

    Haha..det känns som ju äldre födelsebarnet är desto längre håller festerna på 😉
    Åh grillade mashmallows är det bästa jag vet!