Morgonstund runt sjön

Inspirerad av Camilla har jag nu tre dagar på raken promenerat i rask takt runt “vår” sjö. De två senaste gångerna har jag varit uppe med tuppen klockan 05.20 för att hinna innan de vanliga morgonrutinerna tar vid.

Soluppgång vid sjön

Rundan tar 30 minuter och då är jag genomsvettig efter snabb promenad i kuperad och stundtals dyblöt terräng. Enligt “Runkeeper” är det 3,1 km.
När jag var tillbaka imorse hade Lillasyster vaknat och skrek hysteriskt över att jag var borta. Sambon, som sett fram emot att få sova till åtminstone klockan 7:30, var måttligt road av larmet som tjöt. Får se om det blir några fler morgonpromenader på ett tag.

4 Comments on “Morgonstund runt sjön

 1.  by  stadstjejlantlolla

  Duktigt! Vilken underbart vacker och rogivande bild.

 2.  by  Kicki

  Duktig du är!!
  hoppas du kan fortsätta me den här rutinen 🙂

 3.  by  Camilla

  Härligt 🙂 Vad fint det verkar vara runt sjön.