Hänt i veckan – vecka 40, 2017

Det känns som om jag alltid skyller på det här, men livet går verkligen i ett sådant rasande tempo och aktiviteterna löser av varandra vilket gör att bloggen blir lidande. Jag har mängder av påbörjade inlägg och om det någon gång lugnar ner sig kommer jag publicera ett efter ett vad som hänt vecka för vecka på sista tiden.

Vecka 40 var inget undantag.

På måndag var det premiärträning för Lillasyster i hennes nya klubb. Det blir lite längre till fotbollsträningarna, men det är många tjejer från Ingarö som har gått över och alla föräldrar turas om att köra.

Själv var jag på heldagsmöte med avslutande middag tillsammans med jobbet.

På onsdagkvällen spelade jag golf i månskenet. Jag hann bara att spela åtta hål innan det blev väldans mörkt. Jag befann mig då ganska långt ut på banan och fick mig en långpromenad i mörkret.
Men åh vad månen var vacker och jag önskade att jag hade haft min systemkamera med mig, men det hade jag inte så det fick bli en mobilbild som inte alls fångade detta magiska ögonblick som jag önskat.

På torsdagen hade jag en halvdags kompledigt för mitt jobb på bokmässan i Göteborg förra veckan. Då passade jag på att gå till frisören och få en fin ljus färg i håret igen.

Första fotbollsmatchen med nya laget gick av stapeln på fredagseftermiddagen. Här blev Lillasyster historisk som första målgörare i Orminge FC F08:as historia.

På lördagen stod golftävlingen “Skinkslaget” på agendan. Efter halva rundan började det att regna rejält, men det var tydligen bra för min del. Efter att ha spelat ganska uselt så lyckades jag då göra tre par på raken. Mina 29 poäng räckte helt otroligt nog till en 3:e plats och jag var mäkta förvånad när de ropade upp mitt namn.
För presentkorten jag vunnit under säsongen shoppade jag lite. Set blev en snygg vindfleece och dessa helt ljuvligt underbart varma golfvantarna.

På kvällen var Lillasyster på pyjamasparty. Födelsedagsbarnet som fyllde 9 och har nummer 9 i fotbollslaget fick denna snygga hoodie.

Söndag och premiär för friidrottsträning inomhus. Det kändes som att barnen hade längtat till att få gå in igen och köra hinderbana varvat med friidrottsgrenar. Det var länge sedan vi var så många på en träning. Det var riktigt kul att se den kämparglädjen som utspelade sig.

På eftermiddagen begav sig familjen till Globen i ösregnet för att se musikalen Cats. Ingen av oss hade sett den tidigare eller hade någon aning om vad den handlade om. Det jag visste var att det var en dansmusikal och med två mycket dansintresserade döttrar var det det viktigaste.

Själva historien var ganska tunn och det var svårt att hänga med, men skådespelarna sjöng och dansade fantastiskt. Det visuella får toppbetyg.

Tjejerna sög åt sig och trots att den var på engelska tyckte de att den var jättebra.
Nu dansas det till Cats här hemma och kickarna blir högre och högre.