Fototriss – Sport, fritid och lek

I veckans fototriss ska sport förevigas. Igår föll det sig mest naturligt att fotografera vinteraktiviteter, annars utövas golf, friidrott, gymnastik, fotboll och löpning i familjen.

sport skidor
flygande tefat
sport skridskor

Fler bilder på sportiga fototrissar finns här.

Min kära mamma har funnit en sport i att virka. Just nu tävlar jag ut några av hennes fina alster, och du får gärna vara med!

30 Comments on “Fototriss – Sport, fritid och lek

 1.  by  Maria

  Härliga bilder som passar sååå bra till temat!
  Skridskor skulle vara kul att åka. Det har jag inte gjort sen jag gick i skolan. Blir väl bambi på hal is skulle jag tro om jag fick på mig ett par skridskor idag 🙂
  Ha en fin söndag!

 2.  by  LissenTo

  Vilka härlig bilder, visar på att vintern är härlig.
  Och du, tack för din röst.

  Ha en fin tredje advent. // Lissen

 3.  by  pasokvist

  Trots mina 54 år på nacken så föredrar jag nog pulkan på dina tre bilder. Åka pulka är riktigt roligt, tycker jag. Härliga vinterbilder!

 4.  by  Hanna

  Vintersport är lite speciellt eftersom det är få dagar på året som de går att utöva, man får liksom ta tillvara på varje minut på vintern. Fina bilder som ger mig lusten att ge mig ut. Ha en fin tredje advent!

 5.  by  anja

  Gillar mest det sista av dina tre. Det har något berättande i det. Som att man har tagit av dem för en kaffepaus. Gillar!

 6.  by  kajsalisasblogg

  Fina bilder på temat, sista bilden blev roligast, en naturlig hängare. Bättre än att ha allt i en hög i hallen där man inte hittar något alls.

 7.  by  Anita

  Nämen.. nu sitter jag här på Malta och längtar till vinter 😉 Helt underbara bilder !! Den sista får mig att minnas mina Prinsess skridskor som jag hade som litet barn och som jag var väldigt stolt över 😉

 8.  by  Rajson

  Att kunna göra aktiviteter med sin abrn är gul värd. Oftast får man även med sig dom när de blir stora om man har lagt grunden.
  Betalar mamma o pappa så kan man tom gå före kompissar på semestern!
  Fina bilder där jag gillar skriskofotot allra bäst. De gör sig så fint mot omgivningen. Dessutom har väl de flesta flickor drömt om att bli en skridsko prinsessa!

 9.  by  Annie

  Oj oj oj det var varierat! 🙂 Höll själv på med friidrott förr. Gymnastik och fotboll också ett tag, men inte lika länge! 🙂

 10.  by  Johanna

  Härlig triss, den sista bilden blev min favorit!
  Kan säga det var underbart och åka ner för den backen 🙂