Fotobok från studiofotografering

I slutet av december packade vi in familjen i bilen tillsammans med ballonger och prinsessklänningar för en heldag i en fotostudio som vi hade hyrt.

Groupon hade för ett tag sedan ett erbjudande om att få köpa en fotobok till kraftigt reducerat pris. Eftersom jag länge tänkt att det vore kul att samla ett urval av alla 100-tals bilder från vår photo session tog jag tillfället i akt. Sagt och gjort, häromdagen var boken klar och den blev riktigt fin.Det blev en riktigt kul dag i studion och vi experimenterade friskt med ljussättning och bakgrunder.

Till tjejernas stora glädje fanns det en rosa bakgrund :).

Boken kommer från Önskefoto och studion heter Citystudios.

6 Comments on “Fotobok från studiofotografering

 1.  by  Charlotte

  Va kul att göra dagen i studion som en fotobok! Jättefina bilder och ett kanonminne ju 🙂

  •  by  40plus

   Tack! Ja, det var en rolig dag i studion och kul nu att ha den i bokform – det är så lätt att bilderna bara blir kvar i datorn.

 2.  by  Camilla

  Wow vilka fina kort och vilken rolig grej.

  Jag har också funderat på att göra fotobok men det blir aldrig av.

  Super snyggt i alla fall!

  •  by  40plus

   Det tar lite tid att få till fotoboken i datorn. Jag ägnade ganska många timmar innan jag kände mig nöjd, men det är inte svårt på något sätt.

 3.  by  smultris

  jag brukar göra fotoböcker av min familjs dop, bröllop osv… en så himla bra present att ge bort och nu blir fotoböckerna bara billigare och billigare 🙂

  ser ut dom ni hade en rolig dag i studion, fotar både du och din man?

  •  by  40plus

   Nej, tyvärr fotar bara jag. Ja, jag borde bli bättre på att göra fotoböcker – det är ju trots allt väldigt trevligt att bläddra i en bok.