En lunch utöver det vanliga

OS kockar

Igår möttes jag och min kollega av en mycket trevlig överraskning på lunchrestaurangen. Kocklandslaget tränade inför Mat-OS och de 150 första gästerna fick äta deras tävlingsbidrag till lunch.

Renfilé och potatisbakelse Mat-OS

Tyvärr läste jag inte menyn, så jag vet inte i detalj allt det goda jag åt. Förrätt: Jordärtskockssoppa med en touch av saffran på en sked med en räkblandning. Varmrätt kött: Renfilé med mesostsås och potatisbakelse fylld med kantareller och toppad med ett ostchips. Avslutningsvis en chokladmousse med lakris, havtornssås och lakrisflarn.
Mmmmm, varenda tugga smakade gudomligt!
Fler sådana här luncher skulle jag inte tacka nej till :)!


OS-mat

One Comment on “En lunch utöver det vanliga

  1.  by  Marie-Louise J

    OH WoW, du har tur du!