Fläckbekämpning

Buzzador Vanish

Jag är Buzzador, vilket innebär att jag inbland får prova produkter för att sedan utvärdera vad jag tycker och sedan sprida det vidare.
Just nu testas Vanish, och vi har många fläckar som behöver bekämpas på kläder, mattor och soffan.
Jag hoppas att t.ex färgfläcken på min favoritfleece kommer att försvinna liksom många ingrodda fläckar på barnens kläder. Inga fläckar är tydigen för svåra för Vanish.

Igår tvättade jag en maskin med Vanish Oxi Action Pulver, som jag använde tillsammans med tvättmedlet. Lillasysters hårt smutsade ytterjacka blev skinande ren, men Storasysters nya rosa jeans som hade varit med om lek i sandlådan en hel dag blev bara nästan rena.
Jag har ändå gott hopp inför det fortsatta testandet.

4 Comments on “Fläckbekämpning

 1.  by  sarianne

  En kompis till mig blev också vald så hon var här med lite test idag, hoppas på att det gör underverk på min “fläckhög” också!

 2.  by  Mamma D

  Var försiktig med vit tvätt bara, klarar inte alla material och är det typ vita underkläder o strumpor som du tvättat mycket kan det bli “pissgult” i stället. Förstört några vita kläder genom att använda via vitmedel flytande o vanlig white. Vågar inte använda det längre.

  •  by  40plus

   Tack för tipset. Ska inte använda white på underkläder. Jag har faktiskt hört att underkläder färgade vita och att de egentligen är grå/gulaktiga.

 3.  by  Anna

  Jag fick inte vara med i den testningen…..:(