20:e löprundan

regntunga skyar

Fy, vilken trist och jämngrå dag. Fem grader och konstant regn. Storasyster grät sig igenom sin fotbollsträning imorse för att hon frös.

icecream

Vi försökte att göra dagen så somrig som möjligt, det är ju trots allt juni. Barnen hade fått glasspeng av mormor och morfar och den shoppade vi upp. Det blev strutar, flera sorter glass och strössel i alla möjliga former. Slutresultatet avnjöts framför brasan.

Nöjd efter runda 20

Vädrets makter ville inte ge med sig, så ikväll trotsade jag regnet och gav mig ut på löprunda nummer 20 sedan 1 maj. Min kära sambo undrar vad som har hänt, han påstår att han knappt har sett mig träna under de 10 år vi har varit tillsammans. Plötsligt har jag blivit besatt av löpning, jag som i hela mitt liv avskytt att springa långdistans. (Intervallträning var förr mer min grej.) Idag sprang jag 1,1 km längre än jag gjort tidigare. Klarade 3,8 km på 23 min. Måste bara öka tempot och distansen lite till för nästa lördag kl 13:00 smäller det, då går Paradisloppet av stapeln och målet är en tid under 30 min.

4 Comments on “20:e löprundan

  1.  by  Pysselfarmor

    Det måste vara något fel tror jag —– jag letar efter fototrissen för temat gammal….

  2.  by  Kicki

    Härligt!! Duktig du är alltså! Sthlm maraton nästa år 😉