Träningsveckan som gick v8

traning

Veckan som gick hade jag min sista PT-träff i SATS You åttaveckorsupplägg. På grund av att jag låg deckad i influensan blev det lite förskjutet. Till min stora förvåning och glädje lyckades jag med pep utföra tio “riktiga” armhävningar. Jag har i hela mitt liv innan bara klarat två.
Jag gjorde om bedriften igår, så det var inte någon tillfällighet :).

Måndag; ABSolution. Yes, nu tror jag att jag har koll på alla övningar!

Tisdag; Zumba. Jag har fortfarande lite problem med stegen, men det är bara att skaka rumpan och köra på.

Onsdag; PT-pass . Fick en liten cirkel för rygg och bröst plus ett intervallupplägg på löpbandet. Allt för att bli bra i löpspåret framåt våren och att senare kunna springa en mil obehindrat.

Fredag; GYM. Körde igenom min cirkel, intervall och några av de magövningar jag fick vid förra PT-träffen.

Lördag; Sh’bam + GYM. Den där nedrans musikallåten, att det ska vara så himla svårt att sätta stegen. Annars är ordningen återställd, jag är tillbaka i Nacka efter att ha gett Värmdö två chanser. Skönt med plats att ta ut rörelserna. Storasyster hängde på Minisats.

One Comment on “Träningsveckan som gick v8

  1.  by  Camilla

    Vill också träna!!!!! Fortfarande jobbigt att andas så det blir till och vänta lite till 🙁 Heja dig!!!