Träningsmål

20130110-220508.jpg

Som ganska nybliven medlem på SATS har jag fått ta del av deras satsning “SATS You”. Ett skräddarsytt 8-veckorsprogram, där man ska nå sitt träningsmål.

Jag påbörjade mitt “SATS You” den 17 december sådär lagom påpassligt före jul med min första PT-träff av tre.

Mitt träningsmål: Strama upp lite här och där (efter graviditeterna) och springa Tjejmilen i september.

Eftersom helgerna låg för dörren fick jag, utöver mitt kom-igång-pass, ett hemmapass. Hemmapasset är utfomat främst för att öva upp balansen, som jag har märkt att det är lite si och så med på sistone. Lösningen är enkel: använd core-musklerna…

Vad kom jag och PT-Karin fram till?
Jo, mitt 8-veckors mål är att träna på gruppträning två gånger i veckan och styrketräna mitt kom-igång-pass en till två gånger i veckan.

Nu har jag faktiskt redan kommit halvvägs in i åtta-veckorsutmaningen och har avklarat 10 gruppträningar av 16 plus 5 individuella pass av 10.

Idag testade jag GRITstrengh. Japp, det var galet jobbigt. Man skulle ha 30% av sin kroppsvikt på stången. Hua! Det funkade ett halvt set, sedan var jag tvungen att ta bort vikter. Jag är ju lite klen i arm och bröstmusklerna.
Det var ett kul pass som jag absolut ska gå på igen och bli starkare.

På lördag hägrar favortipasset Sh’bam.

Nästa vecka är ABSolution, Zumba och GRITstrengh bokade.

Just nu är jag lite besatt, hoppas att det håller i sig!

One Comment on “Träningsmål

 1.  by  Camilla

  Du är ju grym!
  Heja heja på dig med!!

  Provade Grit Cardio idag och fy sjutton vad jobbigt det var på ett härligt sätt. Så jag har också bokat in mig på ett nytt pass 🙂

  Lördag vilken tid är ditt pass då?

  Kram