Frost, bubbel & muffins

Morgonfrost

Imorse var hela trädgården klädd i rimfrost. Det var sagolikt vackert, speciellt när solen tittade fram.

Denna dag har mest spenderats med att genomföra tråkiga, men nödvändiga, sysslor som att tvätta, dammsuga och städa badrummet grundligt. Barnen hjälpte till en liten stund.

När Vasaloppssändningen var slut fortsatte sambon med inbyggnationen. Det blir superbra. Jag är lyckligt lottad som har en så händig man.

Fina bubblor

Lillasyster har lärt sig att blåsa fina bubblor och är överlycklig. Senast hon försökte var i somras och då var hennes blåsteknik inte den bästa. Hon blev väldigt frustrerad när det inte kom några bubblor.

Största bubblan

Nu är det inga problem att blåsa bubblor utan att spilla :).

Kärleksmumscupcakes

Efter ett väl genomfört dagsverke var vi värda lite godsaker. Jag såg dessa Kärleksmumsmuffins i tidningen Metro i torsdags och blev otroligt sugen.  Nu var barnen lite mer angelägna att hjälpa till än vid städningen ;).

Kärleksmumsmuffin
Avslutningsvis kommer här en liten anekdot från gårdagen när vi såg på Andra chansen.

Lillasyster funderade kring Torsten Flinks bidrag och kläckte ur sig helt allvarligt “Varför reser han sig hela tiden?”. Vi skrattade hjärtligt åt den kommentaren.

Men när vinnarna avslöjades blev Storasyster så besviken att inte hennes favoriter Timoteij och Sean Banan gick vidare att det kom tårar.

2 Comments on “Frost, bubbel & muffins

  1.  by  Camilla

    Förstår att hon är besviken.
    Jättefina kort och vad gott det ser ut.

  2.  by  Marie-Louise J

    En riktigt bra helg förstår jag. Gillar speciellt Lilla N:s kommentar om Thorsten Flink. Så rätt! Hoppas Storasyster hittar någon ny favorit till stora finalen, Danny kanske?