Svärilshuset

Fjärilar

Idag har vi varit på Fjärilshuset i Hagaparken. Det var inte planerat, men när grannen ringde och frågade om vi ville hänga med var det ingen tvekan hos barnen. Lillasyster – Jaa, jag älskar svärilar då kan dom sitta på min hand.

Lillasyster och koikarpar

Att klappa Koikarpar var ändå det bästa. Behöver jag säga att de blev blöta på kuppen.

Här klappas koikarpar

Den här agamen shakade loss gärnet, vi tror att han lyssnade på “Digge, digge, digge, ding, ding, ding här glider Kingen in”.

En agam

Mycket hopp i benen och stor lycka att numera kunna hoppa framåt på ett ben. Fast här som synes blev det på två.

Hoppelihopp

Barnen ville gå och hälsa på Victoria och Daniel, men vi försöker förklara att vi säkert inte får komma in. Storasyster säger då – Jag tror att Victoria kommer att släppa in MIG i alla fall eftersom jag heter Estelle.

Systrar

Det gick förstås inte att motstå att krypa in i den här lilla kojan.

Trädkoja
Snart är det midsommar på riktigt :).

Snart är vi där på riktigt!

2 Comments on “Svärilshuset

  1.  by  Marie-Louise J

    Håller med Kicki ! Fjärilsbilden är superfin, och de andra objekten fastnar fint på bilderna 🙂