Dubai resedagbok femte dagen – Wild Wadi

Det bästa med att bo på hotell om du frågar mig är utan tvekan Frukostbuffén!
Och utbudet var enormt. Yoghurtglass, pannkakor, våfflor, omelettkock, fruktbord, yoghurt och flingbord, Arabiskt, pork (med varningsskyltar), bröd, pålägg och kakor. Ja, allt man kan tänka sig.
Tyvärr får det ju inte plats så mycket i magen som man hade önskat.
Men lillasyster lyckades klämma i sig fyra croissanter (mindre format), 1 pain chocolat, 1 doghnut och våfflor med nutella.
dubai3-11
Sedan var det vattenland, Wild Wadi, för hela slanten. Från öppning till stängning för att verkligen få valuta för pengarna – 1375:- = halva priset med Entertainer 2 för 1.
dubai3-12
Att gå på en söndag är ett hett tips för då är alla tillbaka på jobbet igen.
Vi stod inte många minuter i kö vilket var riktigt skönt. Och med 33 grader i luften behöver man aldrig frysa.
dubai3-13
Ok. Lite kö blir det längs “flodbanorna” i väntan på att bli ivägskjuten i uppförsbackarna eller nerskjutsad i mörka tunneln. Fast då ligger man ju och flyter på en badring.
dubai3-14
dubai3-22
Maten som serveras på Wild Wadi är “fast food” med pommes till allt . För 2AED extra per meny får man dessutom supersize och då räcker två portioner till hela familjen.
dubai3-15

Lite skönt häng i den varma vågpoolen fram till stängning 17:30. Innan dess åkte vi “familjeresan” fyra gånger på rad för det var ingen i kö och bara att kliva rakt på. Lyx!dubai3-16

Man blir hungrig av vattenlandsbesök. Kvällens middag intogs på Chili’s, en mexikansk/amerikansk restaurang med otroligt bra service och god mat.dubai3-17

Barnen valde från barnmenyn. En huvudingrediens + ett tillbehör + en dryck.

dubai3-18

Jag valde anchogrillad lax och D fajitas ned grillade räkor och biff.dubai3-19Vi blev härligt mätta, men det fanns ändå plats för lite mer glass från Conestreet.

One Comment on “Dubai resedagbok femte dagen – Wild Wadi

  1.  by  Micaela

    Det finns ett afrikanskt ställe i mall of emirates som är så himla gott! De har live framträdanden med trummor och grejer med – ett tips!